5 Temmuz 2012 Perşembe

Mucizeler Dükkanına Dönüş

İsteyince, her sorunun bir çözümü olduğunu anlıyor insan...
Aşkın ve arkadaşlıkların filizlenerek çoğaldığı, zamanla sımsıcak ilişkilere dönüştüğü bir sokak hayal edin.
Her iki yanında kapısını çalabileceğiniz, bir bardak çay eşliğinde sevdiklerinizle sohbet edebileceğiniz, içinizi ısıtan dükkânların dizili olduğunu düşünün. Aydınlığa açılan umut dolu bir dünyaya girmenin, hüzün ve mutluluğun bir arada sunulduğu, doyumsuz yaşam öykülerine tanıklık etmenin vakti gelmiş demektir.
Debbie Macomber, Mucizeler Dükkânına Dönüş adlı romanıyla iyi-kötü her yaşanmışlığın bir tecrübe olarak bizlere geri döndüğünü bir kez daha kanıtlıyor..Konusuyla, anlatım biçimiyle hatta kapak tasarımıyla bile  her yönüyle harika bir kitap..Mutlaka okunması gereken bir kitap olduğunu düşünüyor ve herkese öneriyorum :)

10 yorum:

  1. ilk kitabını okudum; sımsıcak, kopamadığınız, biri bir köşede bunları yaşarken, diğerinin hayatında acaba neler oluyor diye merakla ve ilgiyle okuduğunuz bir kitap... olaylar bu kadar cuk die birbiriyle bağlanmışken; 2 ve 3 de neler oluyor gerçekten merak ediyorum...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle öyle gerçekten çok sürükleyici ve harika kitaplar merak etmemek elde değil :)

      Sil
  2. yazarın 3 kitabınıda okduum..küçük mucizeler dükkanı,bir yumak mutluluk ve bahçemde yeşeren umutlar kitabını okudum çok çok beğendim..geçen hafta d&r da gördüm ve hemen aldım bu son kitabınıda ama henuz okuyamadım..bende kesinlikle tavisye ediyorum bu kitapları..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Her kitapta ayrı bir heyecan ayrı bir merak duygusu oluşuyor beğenmemek elde değil diyorum ve seninle aynı fikirdeyim canım :)

      Sil
  3. Harika ve bir türlü vaktim olup okuyamadığım kitaplar bunlar,hep methini sizlerden duyuyorum ve de içim gidiyor bu son senin paylaşımında artık kafama koydum ihmal etmiyeceğim , sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle öyle :) Umarım en kısa zamanda okuma fırsatını yakalarsın canım sevgiler..

      Sil
  4. Bu kitabı bugün alacağım ben de çokkk merak ediyorum paylaşımın için teşekkürler...

    YanıtlaSil
  5. yazarın henüz ilk iki kitabını okuyabildim, sıra diğerlerinde. Ben beğendim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Diğer kitaplarıda keyifle okursun umarım.Beğenmemek elde değil :)

      Sil